Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Nelly Rapp och NĂ€ckens hemlighet" by Martin Widmark * Book PDF Kindle ePub Free

Nelly Rapp och NĂ€ckens hemlighet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nelly Rapp och NĂ€ckens hemlighet
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 15, 2018
  • Genre: Action & Adventure,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 9277 KB

Description

Nelly och Valle Ă€r mĂ€stare pĂ„ att tackla monster och andra farligheter med hjĂ€lp av sina "tre L": lugn, lĂ€rdom och list. Men rĂ€cker deras L-kunskaper till för att stĂ„ emot Kulturskolans direktör som hotar med nedlĂ€ggning av skolan - om de inte spelar tillrĂ€ckligt bra?

Nelly och Valle Ă€r tillbaka pĂ„ Monsterakademin för att plugga pĂ„ om monster och  farligheter. Nu har turen kommit till nĂ€cken! En lurig figur som pĂ„stĂ„s spela för att lura ner barn i vattnet sĂ„ de drunknar. Fast man vet ej sĂ€kert, för ingen har sett till honom pĂ„ över hundra Ă„r.

Under rasten, nĂ€r Nelly och Valle tar en promenad i skogen med sina hundar, ser de en man mitt i forsen. Det Ă€r vĂ€l aldrig nĂ€cken som plötsligt kommit tillbaka? Men, det Ă€r bara farbror Hannibal som försöker locka fram nĂ€cken för att fĂ„ en proffsig lĂ€rare till sitt fiolspel. DĂ„ inser Nelly att hon mĂ„ste skynda tillbaka till stan för att öva pĂ„ sin cello. Det gĂ€ller att inte spela falskt pĂ„ Kulturskolans vĂ„rkonsert! Kulturskolans direktör har hotat med att lĂ€gga ner skolan i sĂ„ fall. Och med tanke pĂ„ hur illa det lĂ€t senast skulle de behöva en lĂ€rare som var lika skicklig som nĂ€cken för att fĂ„ fason pĂ„ deras falska toner ...

Det artonde Ă€ventyret med Nelly Rapp Ă€r inte bara myslĂ€skigt, roligt och lĂ€ttlĂ€st - det kan Ă€ven ses som ett kul och annorlunda brandtal för att Kulturskolan ska fĂ„ fortsĂ€tta att bedriva sin verksamhet sĂ„ barnen ska fĂ„ möjlighet att utvecklas i sitt skapande. Och om vikten av att fĂ„ vara som man Ă€r.


PDF Ebook Download "Nelly Rapp och NĂ€ckens hemlighet" Online ePub Kindle