Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Nelly Rapp och gastarna i skolan" by Martin Widmark " eBook PDF Kindle ePub Free

Nelly Rapp och gastarna i skolan

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nelly Rapp och gastarna i skolan
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 28, 2017
  • Genre: Monsters & Ghosts,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 27981 KB

Description

Nelly och Valle har blivit mĂ€stare pĂ„ att tackla monster och andra farligheter med hjĂ€lp av sina "tre L": lugn, lĂ€rdom och list. Men rĂ€cker detta som metod om man vill fĂ„ tre skoltrötta gastar att lĂ€ra sig lĂ€sa och rĂ€kna?

Nelly och Valle Ă€r pĂ„ cykelsemester. Deras lĂ€rare frĂ„n Monsterakademin, LENA-SLEVA, har tipsat dem om att slĂ„ lĂ€ger nĂ€ra en nedlagd skola. LĂ€gerplatsen ser idyllisk ut, men pĂ„ natten trĂ€nger höga skrik ut frĂ„n den gamla skolan. UppskrĂ€mda smyger de dit och möts av en mĂ€rklig syn: ett gammalt spöke försöker rytande fĂ„ tre sjövilda gastar att lĂ€ra sig lĂ€sa och rĂ€kna. Han berĂ€ttar uppgivet att detta Ă€r hans sista uppdrag innan han kan fĂ„ frid.

Nelly och Valle inser att de mĂ„ste hjĂ€lpa honom, och spöket lĂ„ter dem tacksamt ta över undervisningen. De börjar med att lĂ„ta gastarna vara med och bestĂ€mma, dĂ€refter anvĂ€nder de sina "tre L" ovanligt listigt ...

Det sjuttonde Ă€ventyret med Nelly Rapp Ă€r inte bara myslĂ€skigt, roligt och lĂ€ttlĂ€st - det kan Ă€ven ses som ett kul och udda inslag i skoldebatten.


Download Free Books "Nelly Rapp och gastarna i skolan" PDF ePub Kindle